YDELSER

Vi er her for at hjælpe dig

Uanset om du kun har brug for hjælp til bogføring, moms og årsregnskab, eller også har behov for løbende rådgivning og sparring omkring din virksomhed, kan vi hjælpe hos Nem Regnskab ApS. Vi giver dig styr på tallene, så du får noget at styre din virksomhed efter! Så kontakt os med det samme og lad os hjælpe dig med at videreudvikle dit firma.

Er du kørt fast i alt det administrative? Eller har du brug for finansiel og skattemæssig rådgivning. Nem Regnskab ApS kan hjælpe med begge dele og meget, meget mere.

BOGFØRING OG MOMS

Med en fast aftale om bogføring og momsafslutning, får du styr på den daglige bogføring, så du altid er på omgangshøjde med økonomien. Vi klarer afregning af moms og andre afgifter til tiden, så du undgår dumme og dyre bøder. Så får du mere tid til at drive virksomhed og et bedre grundlag at gøre det på.
Læs mere om, hvordan Nem Regnskab ApS kan hjælpe dig med bogføring og moms.

ÅRSREGNSKAB

Lader du Nem Regnskab ApS stå for dit årsregnskab, kan vi spare dig for mange penge. Vi er opdateret på fradrag og skatteregler og kan rådgive dig omkring din skat. Samtidig kan vi fortælle dig, hvad tallene betyder og hvordan du kan gøre dem bedre til næste år.

Læs mere om alle fordelene ved at lade Nem Regnskab ApS stå for aflæggelsen af dit årsregnskab.

REVISION

Med Nem Regnskab ApS som jeres revisionsselskab, får I ikke bare mulighed for at få styr på regnskabstallene. Vi kan også se gennem tallene og komme med gode råd om, hvordan du kan optimere din forretning. Det giver ro på regnskaberne og et bedre grundlag at drive din virksomhed på.

Læs mere om alle fordelene ved at vælge Nem Regnskab ApS som din revisor.

LØNADMINISTRATION

Hos Nem Regnskab ApS er vi altid opdaterede på alle regler og love omkring løn, ferie, pension mv. Derfor kan vores lønadministration spare dig og din virksomhed for meget tid og ressourcer.

Læs mere om, hvorfor du skal vælge at lade Nem Regnskab ApS stå for andet end regnskabet for din virksomhed.