ÅRSREGNSKAB

ÅRSREGNSKAB – DIT ÅRLIGE PEJLEMÆRKE FOR DIN VIRKSOMHED

Årsregnskabet handler ikke kun om at få afregnet skatten. Dit årsregnskab er også et godt sted at gøre status og se nærmere på, hvordan din virksomhed har udviklet sig i det forgangne år. Hvad gik godt, hvad gik mindre godt og hvordan kan du gøre det bedre? Er det gået rigtig godt, kan der også være behov for finansiel eller skattemæssig rådgivning. Hos Nem Regnskab ApS kan vi både klare årsregnskabet og rådgive dig! Så kontakt os med det samme, så du kan få styr på tallene og bedre overblik over din virksomhed.

For de fleste – oftest især mindre – erhvervsdrivende handler årsregnskabet først og fremmest om at få afregnet skatter og afgifter korrekt for det forgangne regnskabsår. Men kimen til vækst ligger i, også at bruge årsregnskabet til at gøre status.
For kun gennem det klarsyn årsregnskabet giver, kan du finde nye veje at optimere din forretning på, finde nye forretningsområder og måske også skære tabsgivende fra. For eksempel er det ikke altid, at det som giver den største omsætning, også giver den største fortjeneste.

Få styr på årsregnskabet og overblik over firmaet

Det klarsyn kan du få, hvis du samarbejder med et erfarent revisionsfirma som Nem Regnskab ApS. Vi kan både sørge for at regnskabet balancerer, og tallene stemmer, samt rådgive dig om, hvad tallene reelt set betyder.
Sammen kan vi gennemgå regnskabet, og hvad de forskellige tal siger om din forretning, samt rådgive dig om eventuelle skattemæssige og finansielle tiltag, der kan spare dig mange penge.
Så kontakt Nem Regnskab ApS og få mere end bare et årsregnskab leveret til tiden!