BOGFØRING OG MOMS

BOGFØRING OG MOMS – STYR PÅ TALLENE

Med en fast aftale om bogføring og moms, får du styr på tallene og sikkerhed for, at moms og alle andre afgifter bliver afregnet til tiden – hver gang! Så slipper du for dyre rykkere og har altid opdaterede tal at styre din virksomhed efter. Så kontakt Lindgreen Revision med det samme, og undgå uvished og dårlig nattesøvn.
Den daglige bogføring og momsregnskabet er nogle af de største udfordringer ved at starte din egen virksomhed. For når du nu har travlt med at skulle servicere dine kunder, og med at gøre alt det, som du er god til, hvordan skal du så også få tid til alt papirnusseriet?

Et opdateret regnskab skaber ro på bagsmækken

Men samtidig ved du også godt, at det udelukkende er dit ansvar, at din virksomhed kan aflevere et korrekt og gennemskueligt regnskab – og at både skatter, moms og andre afgifter afregnes til tiden. Misser du en deadline, bliver det dyrt. For rykkergebyrer og renter løber hurtigt op – også hos SKAT.
Samtidig indikerer en misset deadline også, at der ikke er helt styr på det regnskabsmæssige i din virksomhed. Det betyder øget opmærksomhed, og måske at SKAT holder ekstra øje med dig, for at sikre at du får styr på både regnskab og skatte- og afgiftsafregninger.

Få os til at klare regnskabet, så du kan koncentrere dig om det, du er god til

Så hober bilagene sig op, og er momsafregningen en tilbagevendende udfordring, er det en god ide at lægge det hele over til os. Så kan vi klare regnskaber og afregninger til tiden, så du får mere tid til det, du er bedst til.
Kontakt os i dag, så vi kan komme i gang!