REVISION

REVISON – IKKE BARE FOR AT DU SKAL OVERHOLDE LOVEN

At vælge revisionsfirma handler ikke bare om at overholde loven. For faktisk kan de fleste firmaer i dag vælge revisionen fra. Men de færreste gør det. Det skyldes de store fordele, som et par udefrakommende øjne på regnskabet og lagerbeholdningen oftest giver. Samtidig giver valget af et kendt og pålideligt revisionsfirma en positiv signalværdi over for både SKAT og samarbejdspartnere. Vil du nyde godt af alle disse fordele, skal du tage fat i Nem Regnskab ApS allerede i dag. Vi bringer styr på tallene, så du har noget at styre dit firma efter.

I gamle dag var de fleste selskabsformer forpligtede til at bruge en revisor. Sådan er det ikke i dag. Faktisk kan alle virksomhedstyper med en balancesum på under 4 millioner og en nettoomsætning på under 8 millioner og færre end 12 ansatte helt fravælge revisionen.

Den tryghed et par uvildige øjne giver

Alligevel er der rigtig mange firmaer, der ikke fravælger revisoren, selv om de kunne. For den tryghed som et par uvildige, udefrakommende øjne giver på regnskabet og statustallene hen over kvartalerne i løbet af året, kan have afgørende betydning for din virksomhed.
For både regnskabstal, momsafregninger og tallene fra jeres lagerstatus giver uvurderlig indsigt i, hvordan det går med virksomheden. Det er tal du sjældent får studeret i hverdagen, fordi du har rigeligt at gøre med at lede og drive din virksomhed.
Men med en fast aftale om revision og gennemgang af tallene, kan vi give dig det fornødne klarsyn, du kan bruge til at komme videre og længere med din virksomhed. Så kontakt Nem Regnskab ApS i dag og lad os sammen løfte dit firma op til næste niveau.